GILUMINIS ODOS VALYMAS: KAIP TINKAMAI VALYTI VEIDO ODĄ?

GILUMINIS ODOS VALYMAS: KAIP TINKAMAI VALYTI VEIDO ODĄ?

Makiažo pašalinimo svarba

Makiažas turi nepageidaujamų molekulių ir priemaišų, kurios gali sukelti dirginimą. Norint jų išvengti, reikia kruopščiai nuvalyti makiažą – būtina kasdieninė gražios, sveikos ir spindinčios odos rutina. Be to, gerai išvalyta oda optimizuoja priežiūros priemonių efektyvumą: esant švarioms poroms, aktyviosios medžiagos gali geriau prasiskverbti į odą.  

Lengvam makiažui pašalinti gali pakakti micelinio vandens. 

Sunkesniam makiažui pašalinti reikėtų teikti pirmenybę valomajam pieneliui kurį galima derinti su kitomis valymo priemonėmis. 

Valomasis kremas ir šveitiklis giliai nuvalo odą

1985 m., siekiant patenkinti profesionalių kosmetologų poreikius, Institut Esthederm sukūrė „OSMOCLEAN švelnų giluminį porų valiklį“ – revoliucinį valomąjį kremą, kuris yra itin švelnus odai, bet kartu labai efektyvus kremas, dėl ypatingos konsistencijos išvalo nešvarumus giliai porose.

 

Besirūpindami odos ekosistema, Institut Esthederm sukūrė unikalų šveitiklį be grūdėtumo kaukės pavidalu – universalią priemonę visų tipų odai, net ir pačiai jautriausiai. Skaistinamasis veido šveitiklis – kaukė be kietųjų dalelių sujungia šveitiklio ir kaukės savybes.

 

Praėjus daugiau nei 30 metų, šie du ikoniniai gaminiai pelnė tarptautinį pripažinimą ir tapo mėgstamiausiais tarp grožio specialistų (estetikų, kosmetologų, vizažistų ir kt.) bei modelių. Ir formulė išliko nepakitusi nuo pat jos sukūrimo.

Kremas kuris sugeria nešvarummus po makiažo pašalinimo

Nuvalę visą makiažą, švelniu giluminiu porų valikliu tepkite veido šveitiklį – kaukę vientisu sluoksniu ant švarios, sausos veido, kaklo ir dekoltė srities. Šis švelnus kremas masažo metu tirštėja ir pašalina nešvarumus iš gilių porų. Jis veikia tobulai osmose su oda, saugodamas trapią hidrolipidinę plėvelę ir odos floros pusiausvyrą dėl patentuotos odos balanso sistemos. Tada jį galima nuplauti vandeniu.

Veiksmingas, bet švelnus šveitiklis

Švelniai, bet efektyviai veikiantis kremas sutraukia riebalų perteklių ir pašalina negyvąsias ląsteles bei paviršiaus netolygumus, nuo kurių priklauso veido skaistumas. Palikus kelias minutes, produktas tampa matinis ir prilimpa prie rankos. Šveitimas lengvais lyginamaisiais judesiais, pradedant nuo apatinės veido dalies (ir švelniai aplink akis). 

OSMOCLEAN: Odos valymo metodas kurį naudoja profesionalai

Pasitikėkite mūsų kosmetologų profesionaliomis rankomis, kurie paruoš mūsų odą su Osmoclean odos valymo - paruošimo procedūrą. Sukurta naudoti švelnius potėpius ir masažus, kurie rūpestingai saugo mūsų odą, Osmoclean procedūra yra esminė spindinčios veido odos priežiūros priemonė. 

Šis svarbus žingsnis palieka mūsų odą švarią ir skaisčią, ir leidžia atlikti profesionalią odos diagnozę.

Ir viskas! Oda paruošta tolimesnėms procedūroms ir imlesnė aktyvioms priežiūros priemonėms. Energinga ir gaivi jūsų oda atgaus švelnumą ir spindesį!

Rekomenduoja odos ekspertai iš visos Lietuvos
Rekomenduoja odos ekspertai iš visos Lietuvos
Pirkite vaistinėse ir grožio centruose
Pirkite vaistinėse ir grožio centruose
Moksliškai įrodyti rezultatai
Moksliškai įrodyti rezultatai
Aukštos kokybės dermatologinė kosmetika
Aukštos kokybės dermatologinė kosmetika
©2024 - Visos teisės saugomos