ODOS PRIEŽIŪROS PATARIMAI PO VASAROS

ODOS PRIEŽIŪROS PATARIMAI PO VASAROS

Ilgas buvimas saulėje, jūra, chloras... Smagiai praleidote daug saulėtų dienų lauke, bet vasara tikrai išbandė jūsų odą! Dabar, kai grįžote iš atostogų, norint pasiekti efektyvų ir greitą rezultatą, reikia tikslingos odos priežiūros!

 

Išsiplėtusios poros ir blanki veido odos spalva

 Visą vasarą mėgavotės saule ir dabar turite nuostabų įdegį! Tačiau dėl kenksmingų UV spindulių Jūsų oda tapo storesnė, poros išsiplėtė ir atsirado netobulumų. Atėjo laikas pašalinti negyvas odos ląsteles ir išvalyti visus nešvarumus kurie susikaupė Jūsų odoje. 
Populiarus tarp dermatologų, didelės koncentracijos rūgštinis serumas INTENSIVE AHA peel lygina ir išgrynina odos paviršių, sutraukia poras ir mažina odos netolygumus, taip pat grąžina veidui švytėjimą. Norėdami pagreitinti ląstelių atsinaujinimą, rinkitės švelnų šveitimą. Intensive AHA produktai turi optimalią alfa(AHA) ir beta(BHA) hidroksi rūgščių koncentraciją. Didelės koncentracijos rūgštinis serumas (AHA/BHA 12 proc.).

 

Dėl to odos mikroreljefas išlyginamas, poros susitraukiamos, o veido spalva tampa skaistesnė ir tolygesnė. Pasiekite 45.5% išsiplėtusių porų sumažėjimą.
* Koncentruoto serumo naudojimo ir veiksmingumo testas, 30 savanorių 28 dienas (sutraukiamojo poveikio įvertinimas).

PAŽINKITE INTENSIVE AHA PEEL PRODUKTŲ LINIJĄ

Naudojimas:

INTENSIVE AHA PEEL DIDELĖS KONCENTRACIJOS RŪGŠTINIS SERUMAS

Tepti ryte ir / ar vakare veidą ir kaklą. Gali būti naudojamas pakaitomis su įprastai naudojama priemone arba priežiūrai po estetinių procedūrų.

DĖMESIO: vengti patekimo į akis, netepti akių kontūro zonos. Naudojant serumą, vengti buvimo tiesioginiuose saulės spinduliuose, naudoti apsauginę saulės priemonę. Jeigu jaučiamas diskomfortas, naudokite rečiau. Tik suaugusiesiems.

Dehidratacija, raukšlės ir smulkios linijos

application osmocleanapplication osmoclean

Vėjas, druska, chloras ir karštis gali įjautrinti ir išsausinti odą, sukeldami diskomfortą ir išsausėjimo raukšlių atsiradimą..

Hialurono rūgštis prisideda prie tinkamo epidermio drėkinimo ir dermos stangrumo. Institut Esthederm sujungė tris skirtingas hialurono rūgšties formas, kad užtikrintų ilgalaikį drėkinimą ir padidintų natūralią hialurono rūgšties gamybą.

Rezultatas: optimaliai sudrėkinta ir apsaugota nuo oksidacinio streso, oda tampa putli, ir švytinti.

PAŽINKITE INTENSIVE HYALURONIC PRODUKTŲ LINIJĄ

Naudojimas:

INTENSIVE HYALURONIC SERUMAS

Tepti ryte ir / ar vakare veidą ir kaklą tik serumu arba naudoti prieš „Intensive Hyaluronic“ linijos kremą su hialurono rūgštimi. Taip pat tinka po estetinių procedūrų rezultatui palaikyti.

 

INTENSIVE HYALURONIC VEIDO KREMAS

Tepti ryte ir / ar vakare veidą ir kaklą po „Intensive“ linijos serumų, taip pat tinka po estetinių procedūrų rezultatui palaikyti.

 

INTENSIVE HYALURONIC KREMINĖ VEIDO KAUKĖ

Užtepti storą sluoksnį ant veido, kaklo ir dekoltė srities. Palikti 15–20 min., tada nuplauti arba nuvalyti su vatos diskeliais. Geriausiam rezultatui pasiekti, naudoti 2-3 kartus per savaitę.

Patarimai: tepkite plonu sluoksniu ir naudokite vietoje naktinio kremo.

Idealiai tinka po trumpos – bemiegės nakties, arba prieš vakarėlį, veidas iškart atrodo gaivus ir švytintis.

 

INTENSIVE HYALURONIC PAAKIŲ SERUMAS

Naudodami specialų metalinį aplikatorių (pagamintas iš paladžio lydinio, paprastai naudojamo medicinos įrangoje), aplikuokite 3 lašus serumo: vieną po akimis, vieną ant išorinio kampo ir vieną ant antakio lanko.

 

Kartu atlikite šiuos gestus:

- Tepkite serumą iš vidau į išorę, sutelkdami dėmesį į raukšleles apie akis.

- Masažuokite sukamaisiais judesiais.

Dėmės, inkštirai, odos netobulumai

actions osmocleanactions osmoclean

Vasarą ilgai būnant saulėje, netobulumai išnyksta, odos tekstūra atrodo lygesnė, o veido oda tampa labiau įdegusi. Taip yra dėl saulės, kuri sausina odą ir neleidžia daugintis bakterijoms, kurios sukelia odos netobulumus. 

Tuo tarpu gamina melaniną ir tampa storesnė, kad būtų geriau apsaugota. Šis sustorėjimas sulėtina negyvų ląstelių pašalinimą ir riebalų pašalinimą – du veiksniai, galintys užkimšti poras ir sukelti inkštirų atsiradimą. 

Saulės nusausinta oda taip pat gali pradėti gaminti daugiau riebalų, tam, kad kompensuotų lipidų trūkumą. Padidėjęs riebalinių liaukų aktyvumas taip pat gali sukelti netobulumus.

 

Propolis, kuriame natūraliai gausu aktyvių molekulių, ypač veiksmingai užkerta kelią odos nelygumams.

Intensive Propolis linija su 100 % natūralių veikliųjų medžiagų idealiai tinka sprendžiant problemas, su kuriomis susiduria suaugusiųjų oda – mažina odos netobulumus, blizgesį, lygina odą, veido odos trūkumai tampa mažiau matomi.

Kad oda būtų lygi,švelni, be blizgesio  ir be spuogų, Institus Esthederm sukūrė Intensive Propolis+ veido kremą su propoliu ir ferulo rūgštimi, šis kremas pagražina odą: sumažina netobulumus, suteikia matiškumo ir lygina raukšles. Dėl vizualaus suliejamojo poveikio iškart pagražina veido atspalvį. 

Pažinkite INTENSIVE PROPOLIS+ liniją

Naudojimas

INTENSIVE PROPOLIS+ aktyvaus poveikio losjonas su propoliu ir cinku

Tepti vatos diskeliu švarią, sausą veido ir kaklo odą. Vengti zonos aplink akis. Tinka tik suaugusiesiems. „Intensive“ linijos produktai gali būti derinami su įprastomis kosmetikos priemonėmis arba kosmetinėmis procedūromis.

INTENSIVE PROPOLIS+ koncentruotas serumas su propoliu ir salicilo rūgštimi

Tepti tik vakare, lokaliai ant bėrimų arba „T“ zonos (kakta, nosis, smakras). Tinka tik suaugusiesiems. „Intensive“ linijos produktai gali būti naudojami su kitais kosmetikos produktais arba po kosmetinių procedūrų.

 

INTENSIVE PROPOLIS+ veido kremas su propoliu ir ferulo rūgštimi

Tepti ant švarios, sausos veido ir kaklo odos ryte ir/ar vakare. Tinka tik suaugusiesiems. „Intensive“ linijos produktai gali būti derinami su įprastomis kosmetikos priemonėmis arba kosmetinėmis procedūromis.

INTENSIVE PROPOLIS+ veido kaukė su propoliu ir kaolinu probleminei odai

Užtepti ploną sluoksnį ant sausos, švarios veido ir kaklo odos. Palaikyti 15 min., po to gausiai nuplauti vandeniu. Greitiems rezultatams pasiekti naudokite kasdien, 7 dienas iš eilės, po to 2–3 kartus per savaitę. Galima naudoti lokaliai ant probleminių zonų. Tinka tik suaugusiesiems.

Rekomenduoja odos ekspertai iš visos Lietuvos
Rekomenduoja odos ekspertai iš visos Lietuvos
Pirkite vaistinėse ir grožio centruose
Pirkite vaistinėse ir grožio centruose
Moksliškai įrodyti rezultatai
Moksliškai įrodyti rezultatai
Aukštos kokybės dermatologinė kosmetika
Aukštos kokybės dermatologinė kosmetika
©2024 - Visos teisės saugomos